De TrainersNetwerktrainer.eu is een samenwerking tussen wetenschap en praktijk. Alle technieken die worden gebruikt zijn gebaseerd op resultaten uit wetenschappelijk onderzoek die zijn vertaald naar de praktijk door ondernemers. Praktisch én effectief.

Drs. Annemarie Schaafstal is een ervaren netwerkspecialist. Al jaren zorgt zij ervoor dat ze zelf succesvol haar netwerk onderhoudt. Ondernemend en met bewuste aandacht voor de mensen die haar ambassadeurs zijn. Zij haalt energie uit mensen met elkaar in contact brengen. Hierdoor is ze in staat keer op keer nieuwe opdrachten te krijgen, waarbij het voor buitenstaanders lijkt alsof het vanzelf gaat. Niks is minder waar natuurlijk: Slim plannen en aandacht voor anderen is essentieel!

Drs. Margriet de Groot is mede-oprichter van Networkapp.eu. Een tool die mensen op evenementen en binnen communities met elkaar verbindt. Geïntrigeerd door de vraag hoe je mensen kunt helpen om gericht te netwerken, op een prettige en leuke manier. Door inzicht te geven in de bestaande structuren, mogelijke kansen en ze te motiveren met behulp van technologie.

Dr. Gerrit Rooks, is een academisch netwerkexpert. Hij is afgestudeerd in de psychologie en daarna gepromoveerd in de sociologie. Op dit moment doceert Gerrit netwerktheorie aan de TU Eindhoven. Hij is tevens professor aan de Makere University Business School in Kampala (Uganda). Gerrit heeft jarenlang jonge aspirant ondernemers aan de TUE netwerktraining gegeven. Daarnaast onderzoekt hij hoe mensen sociaal kapitaal opbouwen, hoe ze hun netwerken op een optimale manier vorm kunnen geven, hoe mensen netwerken waarnemen en of dat kan worden getraind, en hoe mensen en bedrijven vertrouwen opbouwen.

Start nu met bouwen aan je netwerk


Meld je aan