Over ons

Welkom bij Netwerktrainer.  Op deze site bundelen we onze kennis over het belang van het opbouwen en onderhouden van een netwerk. We bieden je hier bewijs uit de wetenschap, tips en handige tools om zelf de regie te pakken over je eigen leven en met minder inspanning je doel te bereiken.


Annemarie Schaafstal
is ondernemer en een ervaren netwerkspecialist. Al jaren zorgt zij ervoor dat ze zelf succesvol haar netwerk onderhoudt. Ondernemend en met bewuste aandacht voor de mensen die haar ambassadeurs zijn. Zij haalt energie uit mensen met elkaar in contact brengen. Hierdoor is ze in staat keer op keer nieuwe opdrachten te krijgen, waarbij het voor buitenstaanders lijkt alsof het vanzelf gaat. Niks is minder waar natuurlijk: Slim plannen en aandacht voor anderen is essentieel!


Margriet de Groot is co-founder en directeur van Networkapp.com. Een tool die mensen op evenementen en binnen communities met elkaar verbindt. Geïntrigeerd door de vraag hoe je mensen kunt helpen om gericht te netwerken, op een prettige en leuke manier. Door inzicht te geven in de bestaande structuren, mogelijke kansen en ze te motiveren met behulp van technologie.


Gerrit Rooks
, is een academisch netwerkexpert. Hij is afgestudeerd in de psychologie en daarna gepromoveerd in de sociologie. Hij is als ass. professor verbonden aan de TU Eindhoven en is tevens professor aan de Makere University Business School in Kampala (Uganda). Gerrit heeft jarenlang jonge aspirant ondernemers aan de TUE netwerktraining gegeven. Daarnaast doet hij onderzoekt naar netwerkvaardigheden en structuren. 

Aan de slag

Kom je niet verder in je werk en sta je soms alleen? Een netwerk dat in balans is leidt tot meer succes. Doe een persoonlijke netwerkanalyse en ontdek wat jij nog mist.

Lees verder >