In 5 stappen naar een rijk netwerk


Connection coach helpt je om in een serie van stappen een rijker netwerk te ontwikkelen. Connection coach is evidence-based. We maken gebruik van wetenschappelijke kennis, dat zijn zowel psychologische als sociologische inzichten. 

Door slim te investeren vergroot je je sociaal kapitaal. We helpen je reflecteren op: je eigen ideeën over netwerken, je eigen netwerk stijl en de effectiviteit van je netwerk. En niet onbelangrijk: Connection Coach werkt ook als een stok achter de deur om jezelf en je netwerk verder te ontwikkelen!Investeer 1 á 2 uur per week en doorloop 5 eenvoudige stappen, gedurende 5 weken. 

Connnection coach geeft je inzicht in:

  1. Jouw connectie- en groei mindset
  2. Je eigen netwerkstijl
  3. Jouw netwerk
  4. Je toekomstvisie en doelen
  5. Je persoonlijk actieplan


Kies de training die bij jou past. Online in je eigen tempo of hybride, met ruimte voor interactie met andere cursisten en één van onze coaches. Meld je aan en begin vandaag nog met bouwen aan je netwerk.


Dit zeggen onze cursisten…


“Dit programma heeft mijn leven veranderd, ik kijk bewuster naar mijn netwerk en vind het echt leuk om ermee aan de slag te gaan.”
“Ik vond het facscinerend… Ergens wist ik wel dat ik meer onderzoek moest doen naar mijn relaties, maar deze inzichten hebben me echt geholpen om die stap te nemen. Heel verrassend..”
“Ik wil graag een website en een tool waarin ik kan blijven oefenen om mezelf te verbeteren. Deze training inspireert en helpt je echt om je mindset te veranderen”.