Team CoachingConnection Coach versterkt jouw team

Samenwerken en kennisdelen maakt werken makkelijker en leuker. Wist je dat organisaties effectiever opereren als interne netwerken goed functioneren?

Wil je inzicht in de netwerkstructuur binnen jouw organisatie, wat de sterke punten en de verbeterpunten zijn? Neem contact op met ons en we ontwerpen een training op maat. Hieronder zie je 2 voorbeelden van mogelijke workshops.Workshop: Netwerken, geluk creëer je zelf


three persons sitting on the stairs talking with each other

Een gebalanceerd netwerk is een belangrijke basis voor een gelukkig leven. Het geeft je praktische steun, uitdaging, energie en support. Cruciaal voor medewerkers die wendbaar willen zijn en zelf de regie willen hebben over hun eigen ontwikkel pad.
Tijdens deze workshop geven we de deelnemers inzicht in het belang van een gebalanceerd netwerk en de werking van ons sociale brein. Ze gaan zelf aan de slag met een korte analyse van hun persoonlijke netwerk. De workshop eindigt met een praktische ronde waarin ze samen ideeën bedenken om hun netwerken sterker en diverser te maken.

Zeer geschikt voor een eerste kennismaking over het belang van het bouwen aan een sterk netwerk en inzicht in de persoonlijke situatie.

Groepsgrootte: 10 a 15 deelnemers
Duur: 1 dagdeel
Kosten: € 995,00 ex BTW en locatie / cateringWorkshop: Zie je netwerk als een spel


De positie die je inneemt in een netwerk heeft invloed op je functioneren. Een training en een spel ineen. Met dit spel krijg je inzicht in posities binnen een netwerk en ervaar je hoe het is om een bepaalde plek in te nemen. Weet jij welke positie jij inneemt in een netwerk? Sta je aan de rand of juist heel erg centraal in het midden. Doe je dit bewust? of gebeurt dit vanzelf. Heb je er weleens over nagedacht of het ook interessant voor je kan zijn om juist de rand van een netwerk op te zoeken? In deze workshop combineren we kennis van netwerkgedrag met inzicht in netwerkstructuren.

Deelnemers worden bewust van hun eigen positie en de structuur van het gezamenlijk netwerk.

Groepsgrootte: vanaf 9 tot 27 deelnemers.
Duur: 1 dagdeel
Kosten: € 995,00 ex BTW en locatie / catering